Houtbewerking

Voorbeelden toepassingen lintzaaggeleider

Voorbeelden toepassingen lintzaaggeleider

Onze geleiders zijn universeel toepasbaar op vele merken lintzagen. De bevestiging kan eenvoudig met 1 bout aan de achterzijde. Soms is het nodig om het passend te maken met behulp van een hoeklijn/beugel om de geleider in de juiste positie te brengen. De geleider zelf is traploos instelbaar voor de fijnafstelling. Het monteren lukt eigenlijk altijd met wat creativiteit. De geleider is zeer stabiel en functioneert vaak beter dan de originele.

Welke geleider nodig is, is afhankelijk van de breedte van het zaaglint.

Universeel toepasbaar op:
Gude, metabo, Inca, Elektra Beckum, Sheppach, Powerplus, Einhell, Centauro, Brenta, Pehaka, Hema, Stenner, Felder, Sigar, Panhans, Griggio, Hitachi, Meber, HBM, Beuving, Panhans, Eckhart, Reckord Power, Lumberjack, Holzmann, Rush, Kirchner, Sipa, Mep Shark, joh. Slaap, Leuffer, Bewo, de Walt, Medoc, JET, GROB, Holzkraft, Woodmizer, Atika, Hammer

2 thoughts on “Voorbeelden toepassingen lintzaaggeleider

 1. Johnny Haesevoets schreef:

  Heb een oude elektra beckum bas 316 g,waarvan de bovenste zaagbegeleiding moet vervangen worden,.?.

  1. Johnny Haesevoets schreef:

   Kan ik de kleinste zaagbegeleing voor het vervangen voor het vervangen van de bovenste zaagbeleiding bij een elektra beckum Bas 316 g,langs deze weg bestellen,
   Mvg

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.